trofimov-pro-obshuki-v-kirovogradskiy-oda-postupok-ne-bude

Трофімов про обшуки в Кіровоградській ОДА: поступок не буде

 • 16682 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Перший заступник керівника Офісу Президента Сергій Трофімов заявив, що влада зацікавлена ​​в незалежному розслідуванні щодо обшуків в Кіровоградській ОДА. Про це він написав у Telegram, передає УНН.

"Перезавантаження, яке стало можливим при Президентові Володимирі Зеленському, дало шанс на реальне оновлення влади. Не хочу давати оцінок ситуації з головою Кіровоградської обласної державної адміністрації. Це зроблять компетентні органи і суд. Хочу лише сказати, що влада зацікавлена ​​в незалежному розслідуванні. Поступок не буде. І це повинні зрозуміти всі, в тому числі і глави ОДА: порушуєш - відповіси за законом. Всі все бачать", - написав Трофімов.

Також він додав, що краще навіть не намагатися грати в такі ігри за спиною Президента.

"Крім того, висновки повинні зробити й українці: посадки чекають не тільки злодійкуватих попередників, а й нинішніх чиновників, які на публіку демонструють новий підхід, а продовжують жити по-старому", - заявив Трофімов.

Нагадаємо, вчора, 25 червня, в Кіровоградській облдержадміністрації співробітники НАБУ і СБУ в Кіровоградській області проводили слідчі дії.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Трофімов про обшуки в Кіровоградській ОДА: поступок не буде

     • 16682 переглядiв

    У Києві слідчий підозрюється у втраті понад 1 млн гривень

     • 16476 переглядiв