trom-figurantam-spravi-pro-vbivstvo-5-richnogo-kirila-inkriminuyut-nezakonne-povodzhennya-zi-zbroyeyu

Трьом фігурантам справи про вбивство 5-річного Кирила інкримінують незаконне поводження зі зброєю

 • 18846 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Усім чотирьом підозрюваним у кримінальному провадженні щодо вбивстві 5-річного Кирила Тлявова інкримінують незаконне поводження зі зброєю. Про це УНН стало відомо з джерел у правоохоронних органах.

Як повідомило джерело, “ця стаття є головною для трьох підозрюваних, окрім патрульного Івана Приходька, якого обвинувачують у ненавмисному вбивстві”.

Усім чотирьом висунуті обвинувачення за ст. 263 КК України, тобто незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, а також за ст. 296 КК України (хуліганство вчинене групою осіб із застосуванням зброї).

Приходьку, як повідомляв УНН, висунуті обвинувачення у вбивстві, однак під час слідства підозру було змінено з “умисного вбивства” на “вбивство з необережності”.

Нагадаємо, 31 травня двоє поліцейських відпочивали та вживали алкоголь на подвір’ї приватного сектору у Переяславі-Хмельницькому на Київщині. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках із вогнепальної зброї. Пізніше виявилося, що куля влучила у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, що був у сусідньому дворі. Дитина згодом померла у лікарні. 5 червня Кирила поховали в його рідному місті. Поліцейські були затримані.

Правоохоронцям загрожує довічне позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП