trom-odesitam-povidomleno-pro-pidozru-u-vimaganni-koshtiv-ta-pogrozi-vbivstvom

Трьом одеситам повідомлено про підозру у вимаганні коштів та погрозі вбивством

 • 16006 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Трьом одеситам, які вимагали гроші та погрожували вбивством чоловіку в Києві повідомлено підозру. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

"Київською місцевою прокуратурою № 5 повідомлено про підозру трьом зловмисникам за вимагання з погрозою вбивства та нанесення тілесних ушкоджень потерпілому", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що злочин стався 14 лютого 2020 року близько 7 години ранку на проспекті Степана Бандери у Києві.

"Зловмисники силоміць посадили до автомобіля 35-річного потерпілого, вивезли в лісопосадку та застосовуючи насильство змусили останнього перерахувати на банківський рахунок 25 тисяч гривень. Під страхом за своє життя потерпілий виконав вимогу злочинців, після чого зловмисники залишили чоловіка в лісі, а самі втекли", - повідомили в прокуратурі.

Зазначається, що правоохоронцям вдалося встановити та затримати зловмисників. Ними виявилися уродженці Одеської області 1988, 1986, 1984 років народження.

"Крім того, судом відносно 2 чоловіків обрано безальтернативні запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, щодо третього - домашній арешт, який прокуратура наразі оскаржує", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у Дніпрі члени злочинної групи під погрозою зброї викрали підприємицю та вимагали у неї 300 тис. доларів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП