trom-pidozryuvanim-u-pidgotovtsi-do-vbivstva-v-ivankovichakh-obrali-zapobizhni-zakhodi

Трьом підозрюваним у підготовці до вбивства в Іванковичах обрали запобіжні заходи

 • 9201 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Суд обрав запобіжні заходи трьом підозрюваним у підготовці до скоєння вбивства з використанням кулемета в Іванковичах Київської області, "оцінивши" організацію замаху на вбивство у 192 тисячі гривень. Про це повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв у Facebook, передає УНН.

"Як думаєте, скільки коштує індульгенція за організацію вбивства? Кілька днів тому в Іванковичах поліція затримала трьох осіб, які готувалися до скоєння вбивства. Сьогодні суд обирав їм запобіжний захід. Організацію замаху на вбивство з кулеметом при затриманих суд оцінив у 192 100 гривень", - повідомив Князєв.

Нагадаємо, 15 квітня Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у Київській області затримали озброєну групу з трьох осіб, які, за попередніми даними, готували фізичну ліквідацію львівського кримінального авторитета на замовлення невстановлених відразу осіб. Нардеп Антон Геращенко вказав, що групу осіб затримали "в безпосередній близькості від будинку одного з кандидатів в Президенти України". За даними з Єдиного держреєстру декларацій, будинок в Іванковичах є у Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП