troye-nardepiv-gotovi-vzyati-na-poruki-lyashka

Троє нардепів готові взяти на поруки Ляшка

 • 13817 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Народні депутати від партії "Батьківщина" Михайло Волинець та Валентин Наливайченко, народний депутат від партії "Європейська солідарність" Вікторія Сюмар та ще декілька громадських діячів висловили готовність взяти на поруки народного депутата попереднього скликання Олега Ляшка, передає кореспондент УНН.

Так, адвокат заявив, що Ляшка готові взяти на поруки: народні депутати Михайло Волинець, Вікторія Сюмар, Валентин Наливайченко та громадські діячі Віталій Купрій, Андрій Лозовий, Дмитро Лінько.

Водночас Ляшко заявив, що йому не потрібні поруки.

"Я не потребую порук, я дорослий, слава Богу, здорова та відповідальна людина…" - сказав Ляшко.

Нагадаємо, Бориспільський міськрайонний суд розпочав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу для народного депутата попереднього скликання Олега Ляшка.

Як повідомлялося, 18 листопада екснардеп України Олег Ляшко у Бориспільській прокуратурі отримав підозру щодо нападу на народного депутата Андрія Геруса. Так, йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 346 ККУ (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча, а саме умисне заподіяння особам, зазначеним в частині першій цієї статті, середньої тяжкості тілесних ушкоджень чи легких тілесних ушкоджень, нанесення побоїв чи вчинення інших насильницьких дій у зв'язку з їх державною або громадською діяльністю).

Зазначимо, раніше в соцмережах з’явилось відео, на якому між лідером "Радикальної партії" Олегом Ляшком та депутатом від фракції "Слуга народу" Андрієм Герусом виникла сутичка у залі офіційних делегацій VIP-терміналу "Борисполя".

Українські Національні Новини

Політика