trts-skymall-pratsyuyemo-nezvazhayuchi-ni-na-scho

ТРЦ SkyMall: працюємо незважаючи ні на що

 • 599611 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. "Працюємо незважаючи ні на що" — один з головних лозунгів ТРЦ SkyMall. ТРЦ продовжує роботу попри на кризу в енергозабезпеченні та радує відвідувачів відкриттям нових магазинів, сезонними колекціями, а також поверненням McDonald's, пише УНН.

Цього тижня столиця зазнала неабияких пошкоджень електромереж, що одразу мало свої наслідки для комфортного життя киян та роботи усього бізнесу.

«Але команду ТРЦ SkyMall так легко не зламати. Як тільки на лівому березі Києва почались перебої з електроенергією — ТРЦ в той же день був повністю забезпечений генераторами, що дозволило бути незалежним від пошкоджених ТЕЦ. І того ж дня усі магазини та ресторани змогли відновити повноцінну роботу», - розповіли у SkyMall.

У ТРЦ і надалі продовжують відновлювати свою роботу заклади, які від початку повномасштабного вторгнення були зачинені. Так, 20 жовтня знову запрацював McDonald's, на відкриття якого всі довго чекали. Крім цього нещодавно в ТРЦ відкрились зовсім нові магазини, такі як: Lipar - бренд жіночого одягу та український магазин Brooklyn.

Бренди, представлені у ТРЦ, оновили сезонні колекції. Reserved, Mohito, SinSay, House, LC Waikiki, New Yorker продовжують додавати новинки майже щотижня. Зараз саме час оновити свій осінньо-зимовий гардероб і найкраще на шопінг завітати до ТРЦ SkyMall: проспект Романа Шухевича, 2т. Графік роботи ТРЦ залишається не змінним: щодня з 10:00 до 20:00. NOVUS працює з 8:00 до 21:00.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу