tse-orda-vi-ne-uyavlyayete-skilki-tse-lyudey-zelenskiy-poyasniv-chomu-zbroya-potribna-negayno

Це – орда, ви не уявляєте скільки це людей: Зеленський пояснив, чому зброя потрібна негайно

 • 219700 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Країни Заходу мають надавати Україні таку саму військову допомогу, як вони б захищали себе. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у програмі "60 Minutes" на каналі CBS News, пише УНН.

Цитата

"Зброя – номер один. Вони (західні партнери – ред.) повинні бути дуже серйозними у цьому питанні, і вони точно розуміють про що я зараз говорю. Вони повинні постачати зброю в Україну так, як вони б захищали себе і своїх людей. Вони повинні це розуміти. В іншій швидкості нам буде дуже складно стримувати цей натиск. А це – орда, ви не уявляєте, скільки це людей. Вони не рахують", - сказав Президент.

Деталі

Він зауважив, що мова не про танки, яких у росії тисячі.

"Вони не рахують людей, їм абсолютно все одно, ніяких емоцій у них до цього немає. Це тисячі, десятки тисяч. Вони їх не будуть рахувати, і вони будуть прибавлятись постійно. Тому зброя – номер один", - каже Глава держави.

По-друге, з його слів, Україна повинна отримати гарантії безпеки.

Крім того, зауважив Зеленський, зброя – це один із факторів стримування рф, інший – це санкції.

Раніше

Як писав УНН, зі слів Президента, можливість відбити нову атаку на півдні та сході України, до якої готується росія, залежатиме від того, як швидко прийде військова допомога США.

Українські Національні Новини

Політика