tse-sche-nichogo-ne-oznachaye-u-minoboroni-britaniyi-skeptichno-vidreaguvali-na-vidvedennya-viysk-rf

Вторгнення все ще можливе: у Міноборони Британії скептично відреагували на відведення військ РФ

 • 14829 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес повідомив, що заяви Росії щодо відведення військ ще нічого не означають і вторгнення в Україну все ще можливе. Про це інформує УНН із посиланням на Sky News.

Деталі

"Оцініть на власні очі масштаби розгортання військ Росії на кордонах України та усіх пресконференцій, які проводив президент Путін. Цілком зрозуміло, що їхні наміри щодо України полягають у тому, щоб змінити її поведінку та ставлення НАТО до України, і вони роблять це із загрозою вторгнення", — сказав Воллес.

Посилаючись на дані розвідки, глава Міноборони Британії заявив, що РФ зосередила 60% усієї сухопутної бойової могутності на кордоні з Україною та "значну флотилію" на морі.

"Я думаю, що нічого не закінчилося, вони не зняли ноги з педалі газу. Готовність - це одна з перших ознак того, наскільки серйозно налаштована країна", - додав Воллес.

Нагадаємо

15 лютого Міністерство оборони Росії повідомило про завершення навчань та відведення своїх військ від українських кордонів.

Сьогодні, 16 лютого, у Міноборони РФ заявили, що підрозділи Південного військового округу покинули окупований Крим та повертаються до місць постійної дислокації.

Українські Національні Новини

Новини Світу