tse-vse-scho-na-mene-skreativili-v-o-ministra-energetiki-vidpovila-na-zakidi-nardepa-lerosa

"Це все, що на мене скреативили?": в.о. міністра енергетики відповіла на закиди нардепа Лероса

 • 15340 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. В.о. міністра енергетики та захисту навколишнього середовища Ольга Буславець прокоментувала закиди народного депутата Гео Лероса про те, що син в.о. міністра працює у ВП "Енергоатом-Тейдінг" - начебто, за її сприяння, передає УНН.

Так, у ході брифінгу Буславець заявила, що не здивована заявою нардепа.

"Я очікувала певного бруду. Мій син працює у ВП "Енергоатом-Тейдінг", і був туди влаштований і взятий на роботу ще студентом. Якщо це єдине, за що можна про мене щось сказати погане, то мене така ситуація дивує, і вона навіть смішна. Одна справа, якби мій син був ТОП-менеджером або керівником якогось структурного підрозділу, але це найнижча посада, яку він займає, відповідно до своєї освіти. Якщо це єдине, що могли скреативити і придумати - навіть не знаю, як це коментувати", - сказала вона.

Така недолуга критика не здатна дестабілізувати роботу міністра та міністерства, каже Буславець.

"Наш мотив - забезпечити стабільну роботу енергетичної системи. Моє завдання, як керівника міністерства - зробити так, щоб енергосистема працювала стабільно, щоб споживачі електричної енергії не відчували тих кризових явищ, які сьогодні переживає галузь. Всі дії направлені на те, щоб уникнути можливого дефолту на енергетичному ринку", - додала вона.

Нагадаємо, народний депутат Гео Лерос звинуватив в.о. міністра енергетики Ольгу Буславець в наявності конфлікту інтересів, який, на думку політика, полягає в тому, що її син працює в "Енергоатомі".

В той же час, сам Гео Лерос з 2019 року фігурує в низці скандалів, зокрема - пов’язаних з розтратою державних коштів.

Повідомляється, що він, будучи у 2016-2019 роках радником міністра інформаційної політики Юрія Стеця та голови столиці Віталія Кличка, пролобіював для свого арт-проекту виділення 3,7 млн грн з державного бюджету. За ці кошти були зокрема зроблені такі "малюнки" в метро.

Українські Національні Новини

Політика