tse-yedine-scho-mi-pili-ostanniy-rik-naymolodsha-milyarderka-svitu-zapustila-brend-alkogolyu

Це єдине, що ми пили останній рік: наймолодша мільярдерка світу запустила бренд алкоголю

 • 16728 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Наймолодша 23-річна мільярдерка світу Кендал Дженер запустила власний бренд мексиканської текіли крафтового виробництва. Про це вона написала у своєму Інстаграмі, розповівши, чому найближчим часом мало хто зможе скуштувати її особливий алкоголь, повідомляє УНН.

Цитата:

“Протягом майже 4 років я подорожувала, щоб створити найкращу дегустаційну текілу. Після десятків сліпих тестувань, поїздок до нашої лікеро-горілчаної фабрики, анонімної участі у світових дегустаційних конкурсах і перемоги. Отже, 3,5 роки потому, я думаю, ми це зробили! Це єдине, що ми пили останній рік, і я не можу дочекатися, коли всі інші спробують, щоб насолоджуватися нею так само як і ми!", - написала Дженер.

Деталі

Таким чином Кендал Дженер повідомила, що запустила власний бренд текіли "818". Хоча новина, безсумнівно, є значущою для ринку текіли, мало хто зі споживачів зможе її скуштувати – напій з’явиться лише найближчим часом. Кендал описує її як крафтову текілу з Халіско, Мексика, яка виготовляється зі 100% агави. Її сестра Кім Кардаш'ян вже встигла поздоровити дівчину в коментарях і пообіцяла влаштувати собі цілий день шотів із крафтової текіли "818".

Доповнення

Нагадаємо, що експерти прогнозують зростання популярності міцного та крафтового алкоголю в Україні. Тренд на крафт в алкоголі пояснюють запитом споживача на преміальну якість від українського виробника. Адже однією з основних характеристик такого типу виробництва алкоголю є його обмежений тираж, унікальна рецептура й орієнтир на місцеві автентичні компоненти. 

Нагадаємо, що в Україні наразі досить велика кількість крафтових виробників алкоголю — особливо пива. А ось серед популярних крафтового горілок відома "Др.Житник" виробництва ЛГЗ "PRIME" на основі авторських рецептів відомого ботаніка Клима Житника. 

Раніше також українські експерти спрогнозували у 2021 році збільшення популярності міцного алкоголю: текіли, віскі та особливо — горілки. 

Українські Національні Новини

Новини Світу