tse-yikhniy-moralniy-obovyazok-zelenskiy-pro-zatrimku-postachannya-zbroyi-vid-krayin-partneriv

"Це їхній моральний обов’язок": Зеленський про країни, які затримують постачання зброї

 • 150097 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський відреагував на ситуацію із затримкою постачання зброї від країн-партнерів і наголосив на тому, що це їхній моральний обов’язок. Про це глава української держави написав у своєму Telegram, пише УНН.

Цитата

“Це несправедливо, що Україна й досі змушена просити про те, що в партнерів роками зберігається десь на складах. Якщо вони мають зброю, яка потрібна Україні тут і зараз, якщо вони мають боєприпаси, які необхідні нам тут і зараз, то це їхній насамперед моральний обовʼязок – допомогти захистити свободу. Допомогти врятувати життя тисяч українців”, – написав президент.

Додамо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що якби Україна отримала відповідну техніку, про яку просила у партнерів, то уже завершила цю війну.

Зокрема, Сполучені Штати Америки заявили, що кожного дня відправляють до України зброю. Західні країни теж повідомляють про надання нашій країні зброї та літаків. В той же час, ЗСУ спростували інформацію про отримання від західних партнерів нових літаків. Україні надали лише запчастини для ремонту вже наявних.

Українські Національні Новини

Політика