tsentr-kiyeva-chervoniy-vid-zatoriv-2

Центр Києва "червоний" від заторів

 • 13147 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. На дорогах Києва, особливо у центрі столиці, станом на 17:35 помітне максимальне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

За даними сервісу, максимальний рівень заторів спостерігається на бульварі Тараса Шевченка, вулицях Хрещатик, Саксаганського, Богдана Хмельницького, Басейній, Великій Житомирській, Короленківській, Великій Васильківській, проспекті Перемоги, Набережному шосе.

Водіям варто врахувати перекритий рух на вулиці Вадима Гетьмана та Академіка Туполєва.

Численні затори помітні на бульварах Дружби народів та Лесі Українки, проспекті Валерія Лобановського, вулицях Жилянській, В’ячеслава Чорновола, Льва Толстого, Михайла Грушевського, Олександра Довженка, Січових Стрільців, Повітрофлотському проспекті, проспекті Голосіївському, Володимирському узвозі
.
Крім того, значно ускладнений рух на Великій окружній дорозі, вулицях Соборній та Київській, проспекті Леся Курбаса.
На лівому березі столиці високий рівень заторів помітний на проспекті Генерала Ватутіна, вулицях Будівельників, Гната Хоткевича, проспекті Юрія Гагаріна, на Харківському та Дарницькому шосе, а також на Дніпровській та Русанівській набережній.
Рух на Північному мосту, Метро та Патона ускладнено у напрямку лівого берега. На Південному мосту рух ускладнено в бік правого берега, на Дарницькому мосту можна проїхати вільно.

Нагадаємо, сьогодні астрономи зафіксували магнітні збудження близькі до магнітної бурі першого рівня G1.

Українські Національні Новини

Київ