tsentr-kiyeva-posileno-okhoronyatimut-cherez-dva-futbolnikh-matchi

Центр Києва посилено охоронятимуть через два футбольних матчі

 • 20622 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. У вівторок, 3 березня, у зв'язку з проведенням матчів на стадіонах НСК "Олімпійський" та "Динамо" ім.Валерія Лобановського працівники поліції та військовослужбовці Національної гвардії України нестимуть службу на прилеглій до стадіонів території. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Києві.

Так, сьогодні, 3 березня, у столиці відбудеться два футбольних матчі Чемпіонату України між командами Прем’єр ліги "Динамо" (Київ) і "Колос" (Олександрія) на НСК "Олімпійський" та "Олімпік" (Донецьк) і "Десна" (Чернігів) на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

"Правоохоронці пильно стежитимуть за охороною громадського порядку з метою недопущення порушень публічної безпеки поблизу спортивних споруд", - повідомили в поліції.

Київські поліцейські звертаються до громадян з проханням дотримуватись встановлених правил поведінки під час проведення футбольних матчів.

Нагадаємо, в Українській асоціації футболу розповіли про місце проведення та час початку матчів 1/4 фіналу Кубка України сезону 2019/2020.

Українські Національні Новини

Київ