tsentr-kiyeva-stoyit-u-zatorakh

Центр Києва стоїть у заторах

 • 12046 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. На дорогах Києва, переважно у центрі столиці, спостерігаються автомобільні затори. Про це інформує УНН з посиланням на Google Maps.

На правому березі столиці затори скували Набережне шосе, Володимирський узвіз, Львівську площу, вулицю Хрещатик. Затори спостерігаються на вулиці Ярославів Вал, Стрілецькій, Володимирській, Басейній, Прорізній, Пушкінській, бульварі Тараса Шевченка, вулиці Герцена, Деревлянській, Білоруській, Деревлянській, Зоологічній, Івана Кудрі, Чигоріна, Володимирській, бульварі Лесі України, вулиці Вавилових, Олени Теліги, Багговутівській, Ямській, Миколи Грінченка, Лобановського, Повітрофлотському проспекті.

Максимальний рівень заторів спостерігається на Великій Окружній дорозі та проспекті Перемоги, на кільцевій дорозі в районі станцій метро "Теремки", "Житомирська", "Академмістечко".

На лівому березі столиці місцями ускладнений рух на вулиці Юрія Гагаріна, Володимира Сосюри, Хорольській, Двінській, Березневій, на проспекті Соборності, Харківському шосе та на початку Азербайджанської вулиці.

Що стосується ситуації на столичних мостах, то на Північному та Південному мостах ускладнений рух лише в один бік, така сама ситуація на мостах Патона та Метро. На Дарницькому мосту можна проїхати вільно – лише на початку деякі ускладнення.

Нагадаємо, у Київ після новорічних свят повернулися затори. 

Українські Національні Новини

Київ