tsentr-protidiyi-dezinformatsiyi-pri-rnbo-oprilyudniv-dobirku-feykiv-ta-manipulyatsiy-vid-rosiyi-za-22-kvitnya

Центр протидії дезінформації при РНБО оприлюднив добірку фейків та маніпуляцій від росії за 22 квітня

 • 71307 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом 22 квітня, передає УНН.

Деталі

Список фейків, маніпуляцій та дезінформації: 

· Пресслужба кремля повідомила, що під час телефонної розмови з головою Європарламенту Ш. Мішелем "путін розповів про заходи, що постійно вживаються щодо захисту цивільного населення Донбасу, а також про щоденне відкриття гуманітарних коридорів". Застерігаємо: це – маніпуляція!

· Не зважаючи на подальше ведення оборони в Маріуполі, міноборони росії заявило, що "обстановка в Маріуполі нормалізувалася, мешканці міста можуть вільно пересуватися вулицями, не ховаючись від обстрілів українських нацистів". Застерігаємо: це – дезінформація!

· Згідно з повідомленням міноборони рф, "російська армія під час другого етапу спецоперації має встановити повний контроль над Донбасом та Південною Україною, щоб забезпечити сухопутний коридор до Криму". Застерігаємо: це – маніпуляція або ж просто російська фантазія! 

Нагадаємо 

ЦПД при РНБО України проаналізував, чи стане рамзан кадиров наступником путіна.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП