tsentr-protidiyi-dezinformatsiyi-sprostuvav-novi-feyki-pridumani-rosiyskoyu-propagandoyu

Центр протидії дезінформації спростував нові фейки придумані російською пропагандою

 • 126015 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом минулої доби. Про це повідомляє УНН з посиланням на Центр протидії дезінформації.

Деталі

Не зважаючи на заяву Ірина Верещук про те, що домовленостей про гуманітарні коридори з "Азовсталі" не було, міноборони рф збрехала, що "київська влада зірвала гуманітарну операцію" цивільного населення, що переховується на території комбінату.

Не зважаючи на попередні повідомлення про збір силовиками рф уламків збитих українських дронів для підготовки провокацій, кілька російських Telegram-каналів повідомили, що в Курській області було збито ударний безпілотник "Байрактар", який перебуває на озброєнні ЗС України. Це – фейк!

 Пропагандисти рф повідомили, що російське село Нехотіївка (Білгородська область) "обстріляли з боку України". За словами останніх, "пошкоджено житлові будівлі та особистий транспорт".

Центр протидії дезінформації застерігає не вірити російській пропаганді та перевіряти інформацію в офіційних джерелах.

Нагадаємо

Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк припускає втручання карми у пожежі на нафтобазах в російських містах та на крейсері "москва".

Українські Національні Новини

Суспільство