tsentr-stratkomu-nove-zagostrennya-referendumnoyi-temi-povyazane-z-porazkami-rf-na-fronti

Центр СтратКому: нове загострення "референдумної" теми пов'язане з поразками рф на фронті

 • 113771 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП пояснив, що всі російські псевдореферендуми на окупованих територіях є фікцією, яка не змінить курсу на деокупацію, пише УНН.

Цитата

"З точки зору міжнародного права і для подальших дій України і партнерів, всі російські псевдореферендуми – звичайна фікція, яка не змінить курсу на деокупацію. Нове загострення «референдумної» теми пов’язане з поразками рф на фронті", - зазначили у Центрі СтратКому у Telegram.

Деталі

У відомстві зауважили, що "негайних референдумів" в тимчасово окупованих Донецькій, Луганській і Херсонській областях вимагають представники їхніх російських адміністрацій. І що проведення росією нових псевдореферендумів та оголошення про анексію нових українських територій закриє будь-яку можливість для переговорів та посилить західну підтримку України.

"Хворобливе питання про «референдуми» найкраще знімає з порядку денного ЗСУ – Харківщина тому приклад", - наголосили у Центрі СтратКому.

Також там вказали, що підготовка і організація проведення окупаційних псевдореферендумів – кримінальний злочин, за який нестимуть відповідальність всі до цього причетні.

Нагадаємо

Псевдореферендуми про входження тимчасово окупованих територій до складу рф загарбники і колаборанти призначили з 23 по 27 вересня.

Українські Національні Новини

Політика