tsiklon-sogodni-prinese-khurtovini-na-skhid-ukrayini

Циклон сьогодні принесе хуртовини на схід України

 • 14918 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. У найближчі два дні, 4-5 січня, внаслідок переміщення активного циклону на сході та південному сході України очікується ускладення погодних умов з снігопадами та хуртовинами, випаде до 20 сантиметрів снігу. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру.

"4-5 січня внаслідок переміщення активного циклону в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській областях очікується ускладення погодних умов: вдень 4 січня випадатиме значний сніг, подекуди з дощем, посилення вітру до 15-20 м/с, місцями в Приазов'ї 25 м/с, хуртовини, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь, приріст снігового покриву 15-20 сантиметрів; протягом ночі 5 січня послаблення, вдень 5 січня припинення опадів і явищ", - повідомили синоптики.

У п'ятницю у цьому регіоні температура протягом доби коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла.

На решті території місцями невеликий сніг; вітер північно-західний, 7-12 м/с, на Одещині та Миколаївщині пориви 15-20 м/с; температура вдень 0-5° морозу.

На дорогах більшості областей ожеледиця.

В "Укравтодорі" попередили водіїв про погіршення погодних умов у східних та південно-східних областях України: Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській, Одеській та Миколаївській областях.

Через сильні снігопади в Україні перекриють окремі дороги.

Українські Національні Новини

Суспільство