tsinizm-u-vsomu-okupanti-vikoristovuyut-mirnikh-zhiteliv-mariupolya-yak-primanku-radnik-mera

Цинізм у всьому: окупанти використовують мирних жителів Маріуполя як "приманку" - радник мера

 • 84870 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. У Маріуполі окупанти спонукають маріупольців вдягати білу стрічку, як позначку «свій» - хочуть зробити з людей «приманку» для українських снайперів та військових. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, пише УНН.

Цитата

«Окупанти спонукають маріупольців вдягати білу стрічку, як позначку «свій». Фактично, таким чином росіяни ще раз використовують цивільне населення для «приманки» для снайперів та воїнів нашого війська. Оскільки саме така позначка використовується російською армією і може бути помилково прийнята нашими за реального ворога. Цинізм у всьому», - написав Андрющенко.

Деталі

Андрющенко повідомив, що стала надходити інформація про запровадження окупантами окремих пропусків - дозволів на пересування містом.

«Уточнюємо, але в купі зі спецпозначками «свій» все це нагадує реальну сегрегацію та перетворення Маріуполя на реальне гетто для українців за калькою нацистів у Львові та Польщі. Вже навіть не дивує», - повідомив Андрющенко.

Окрім того, Андрющенко розповів про найнебезпечніші ділянки в Маріуполі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі 9 травня окупанти планують провести парад

«Вихід/виїзд з міста фактично неможливий. Поодинокі випадки випуску з міста лише за умови розміщення у Мангушському та Нікольському районах з наступною фільтрацією. Фільтрація займає часу до нескінченності, що ще раз підтверджує наші побоювання в намаганні росіян зупинити евакуацію на контрольовану Україною територію», - написав Андрющенко.

Доповнення

За попередніми даними, в Маріуполі загинуло від 20 до 22 тисяч осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП