tsns-na-khersonschini-zagarbniki-katuyut-tikh-zhiteliv-khto-vidmovlyayetsya-vid-pasporta-rf

ЦНС: на Херсонщині загарбники катують тих жителів, хто відмовляється від паспорта рф

 • 248872 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Окупанти погрожують жителям Херсонської області фізичною розправою аби змусити українців брати російський паспорт, передає УНН з посиланням на Центр національного спротиву.

Цитата

"Для того, аби змусити українців брати російський паспорт – окупанти погрожують людям фізичною розправою", - повідомили у ЦНС.

Деталі

"Місцеве населення тимчасово окупованих територій продовжує чинити спротив примусовій паспортизації. Темпи видачі російських паспортів занадто низькі й окупаційні адміністрації отримують системні догани від кремлівських кураторів. Відтак, в населених пунктах на тимчасово окупованих районах Херсонщині росіяни знущаються з цивільного населення. За відмову від паспорта вони погрожують “ямою”. Неодноразово окупанти проводили показові покарання, чоловікам одягали мішок та кидали в окопи", - зазначили у Центрі спротиву.

Доповнення

Також, за повідомленнями, для тиску на людей, росіяни використовують катівню в Генічеську, де знущаються з місцевого населення. Там піддаються жорстоким тортурам громадяни з проукраїнськими поглядами, а також ті, хто не бажає виконувати вимоги місцевої окупаційної так званої влади, говорять у ЦНС.

Таким чином терористи змушують населення отримати паспорт, аби уникнути розправи. Попри це, мешканці продовжують чинити спротив та відмовляються від російського папірця.

Українські Національні Новини

Війна