tsogo-roku-ochikuyemo-na-rezultati-rozsliduvannya-dogovirnikh-matchiv-pavelko

Цього року очікуємо на результати розслідування договірних матчів - Павелко

 • 7664 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Конкретні результати розслідування справи про договірні матчі будуть відомі цього року. Учасники та організатори цього ганебного явища будуть покарані максимально. Про це в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1/Футбол 2" розповів президент Федерації футболу України Андрій Павелко, передає УНН.

"Я впевнений, що у 2019 році ми побачимо конкретні результати. Цей рік буде тим роком, де ми зобов'язані поставити оцінку конкретним виконавцям у договірних матчах. Повірте, ні у кого не буде якихось привілеїв. Усі понесуть максимальне покарання, особливо це стосуватиметься спортивної частини. Нам необхідно на таких прикладах показувати молодим футболістам, що якщо ви будете втягнуті у такі незаконні дії, то втратите сенс свого життя", - заявив він.

Також, Павелко подякував парламенту, який підтримав законопроект його авторства щодо боротьби із корупцією в спорті.

"Цей законопроект дав можливість такого масштабного розслідування. Ті результати, які ми бачимо, це прослушки і системні спостереження правоохоронних органів за клубами, гравцями і суддями", - сказав він.

Нагадаємо, як писав УНН, за організацію договірних матчів серед українських футбольних клубів Нацполіція вручила вже 11 підозр

Українські Національні Новини

Спорт