tsogo-roku-pripineno-diyalnist-blizko-200-zlochinnikh-grup

Цього року припинено діяльність близько 200 злочинних груп

 • 11784 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Глава Нацполіції України Сергій Князєв під час наради щодо підсумків роботи Національної поліції України за 8 місяців заявив про припинення діяльності близько 200 організованих злочинних груп у поточному році. Його слова наводить заступник директора Департаменту комунікації в Національній поліції України Ольга Атаманова, передає УНН.

"У поточному році ми суттєво посилили протидію організованим формам злочинності – припинено діяльність 198 ОЗГ, що у півтора раза більше, ніж у минулому році", - наводить вона слова Князєва на своїй сторінці у Facebook.

За словами Князєва, Нацполіція України має якісні зрушення за напрямком протидії наркозлочинності. Мова йде про документування кваліфікованих злочинів: кількість розкритих збутів збільшилась у півтора раза, розслідуваних – в 1,8 раза, зазначив очільника поліції.

"Зросла якісна складова в роботі за напрямком протидії торгівлі людьми. Позитивна динаміка розслідування злочинів цієї категорії перевищила 40%. Така робота дозволила Україні вийти з зони критики відповідних міжнародних організацій", - повідомив Князєв.

Як повідомляв УНН, поліція понад 60 разів вилучала у бойовиків захоплену під час анексії Криму зброю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП