tsogo-tizhnya-shakhtaryam-pogasyat-650-mln-grn-zarplatnoyi-zaborgovanosti-zelenskiy

Цього тижня шахтарям погасять 650 млн грн зарплатної заборгованості - Зеленський

 • 14263 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Цього тижня українським шахтарям погасять зарплатну заборгованість на суму 650 млн грн. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час позачергового засідання ВР, передає кореспондент УНН.

"Перш за все мова про зарплати шахтарів та збут українського вугілля. Ця проблема була влітку. Всі втручались, це не нормально, але я теж втрутився. Проблема виникла знову – я знов втрутився. І цього тижня шахтарям буде погашено 650 млн грн боргів. Але я вам хочу сказати, що не можу кожного разу ставати і психологом, і менеджером, і колектором профільного міністерства", - повідомив Зеленський.

Як повідомлялося раніше в УНН, Зеленський прибув у ВР на позачергове засідання.

Нагадаємо, 4 березня відбувається позачергове засідання Верховної Ради, що може затягнутись десь до 21:00.

Очікується, що на цьому засіданні буде розглянуте питання відставки Прем’єр-міністра та уряду, а також призначення нового прем’єр-міністра та міністрів. Основним кандидатом на посаду очільника нового складу Кабміну є чинний віце-прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Наразі точний склад майбутнього уряду невідомий, однак народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський повідомив окремі прізвища тих міністрів, які, ймовірно, збережуть свої посади.

Раніше стало відомо, Шмигаль та інші кандидати на посади до Кабміну подали декларації.

Також Зеленський під час виступу зазначив, що уряд Гончарука провалив комунікацію щодо платіжок за газ, а економіка за чинного Кабміну "брала розгін, але спіткнулась".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ВР підтримала відставку Гончарука

     • 17536 переглядiв

    "Маріуполь" здобув розгромний виграш над "Ворсклою"

     • 11060 переглядiв