tspd-predstaviv-spisok-tak-zvanikh-zarubizhnikh-spikeriv-ta-ekspertiv-yaki-prosuvali-narativi-kremlya

ЦПД представив список так званих зарубіжних “спікерів та експертів”, які просували наративи Кремля

 • 207875 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони представив список так званих зарубіжних “спікерів та експертів”, які просували наративи Кремля, пише УНН.

Деталі

Протягом тижня через іноземних спікерів та медіа російська пропаганда просувала наратив, що світ має ставитися до росії більш серйозно. Серед таких “спікерів” журналісти, економісти та аналітики:

▪️ Американський економіст Джеффрі Сакс в ефірі телеканалу Bloomberg припустив, що «знищення газопроводу Nord Stream підтримано діями США… можливо, США та Польщі».

▪️ Британська журналістка Ванеса Білі в ефірі RT заявила, що влаштований росією псевдореферендум на тимчасово окупованих територіях України «був найдемократичнішим за більшість західних референдумів».

▪️ Журналіст Гленн Гринвальд в інтерв’ю Fox News, говорячи про росію, заявив, що до країни, яка має ядерну зброю, має бути «особливе ставлення».

Також медіа RT-international через лояльних путіну іноземних спікерів - аналітиків Ларрі Джонсона, Майкла Фланагана та Олівера Бойд-Барретта – просувала наратив, начебто відмова України від будь-яких перемовин з росією перетворює «збройний конфлікт на війну до останнього українця».

Нагадаємо

Речниця МЗС росії захарова заявила, що Київ планував перетворити Запорізьку АЕС на “брудну” ядерну бомбу.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 10 жовтня

     • 257178 переглядiв

    Російські окупанти атакували Запоріжжя

     • 100251 переглядiв

    В Італії прокинувся вулкан на острові Стромболі

     • 212531 переглядiв

    Повідомляють про вибухи у Миколаєві, Харкові та Дніпрі

     • 265203 переглядiв