tspd-pri-rnbo-oprilyudniv-dobirku-novikh-feykiv-ta-manipulyatsiy-vid-rosiyi-28

ЦПД при РНБО оприлюднив добірку нових фейків та маніпуляцій від росії

 • 116555 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом 9 липня, передає УНН.

Деталі

Список фейків, маніпуляцій та дезінформації:

· Екс-президент рф д.медведєв заявив: "з росією почали рахуватися по-справжньому, як з срср. А в чомусь і серйозніше, судячи з набору санкцій. Зовсім недавно було інакше, коли нас не кликали на зустрічі, де обговорювалися економічні та оборонні питання Західних країн". Це - маніпуляція!

· ЗМІ рф, з посиланням на американське видання The American Thinker повідомили, що "конфлікту в Україні можна було уникнути у разі оголошення нейтрального статусу Києва, автономії Донбасу та визнання Криму у складі росії". Це - дезінформація!

· Колаборант-"керівник" тимчасово окупованих територій Запорізької області є.балицький повідомив, що: "адміністрація Запорізької області звернулася до російської влади з проханням допомогти з газопостачанням, оскільки київський режим вимкнув газопостачання регіону". Це - маніпуляція!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські пропагандисти розганяють фейк про "знищення" HIMARS: але системи і далі б'ють по рашистах

Українські Національні Новини

Суспільство