tspd-pri-rnbo-oprilyudniv-dobirku-novikh-feykiv-ta-manipulyatsiy-vid-rosiyi-29

ЦПД при РНБО оприлюднив добірку нових фейків та маніпуляцій від росії

 • 111970 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом 11 липня, передає УНН.

Деталі

Список дезінформації:

1. Член ради федерації рф а. клімов заявив: «коли все наближається до кінця, Зеленський намагається продати те, що в нього ще є під рукою, і продає інтереси українського народу за рахунок того, що перепідпорядковує кріпаків польським шляхтичам».

2. Російська преса, з посиланням на австралійського журналіста Дж. Пілджера повідомила: «США затіяли небезпечну гру з росією, обравши своїм пішаком Україну. Мета (такої гри), як каже міністр оборони США, і я (Дж. Пілджер) його перефразую, полягає в тому, щоб знищити рф. Це давно відомо».

3. В МО рф заявили: «продовжується фіксація використання київським режимом житлових будинків, освітніх установ та інших соціальних об'єктів у військових цілях. Зокрема, в Харківському технічному університеті базуються польські найманці, розміщена артилерія та РСЗВ, при цьому, евакуація мешканців прилеглих будинків не проводиться».

Нагадаємо

рф поширює фейк, що ЗСУ готують теракт на Слов'янській ТЕС.

Українські Національні Новини

Суспільство