tspd-pri-rnbo-oprilyudniv-dobirku-novikh-feykiv-ta-manipulyatsiy-vid-rosiyi-45

ЦПД при РНБО оприлюднив добірку нових фейків та маніпуляцій від Росії

 • 127606 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом 28 липня, передає УНН.

Деталі

1. В МО рф заявили: «в Бахмуті Донецької області бойовиками українських озброєних формувань замінована дамба міського водосховища, яку вони планують підірвати для звинувачення російських військових у нібито невибіркових ударах по гідродинамічно небезпечних об’єктах з широким висвітленням цього факту в українських та західних ЗМІ». Це маніпуляція!

2. Спікер президента рф д. пєсков заявив, що «мешканці звільнених територій України самі вирішать, яке майбутнє буде у їхніх регіонів, а оцінка американської газети щодо втрат російської армії в ході війни в Україні у кількості 70-75 тис. осіб є грубим фейком». Це маніпуляція!

3. В МО рф заявили: «на території індустріального училища у Дніпрі дислоковано підрозділи територіальної оборони, обладнано склади боєприпасів, при цьому евакуація мешканців із прилеглих будинків навмисне не проводилася». Це маніпуляція!

Нагадаємо

В "Укренерго" спростували всі заяви про приєднання півдня України до енергосистеми рф.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 29 липня

     • 102265 переглядiв

    Україна знову може переламати перебіг війни - The Washington Post

     • 147794 переглядiв

    Рашисти тримають у Чорному морі напоготові 16 ракет

     • 74610 переглядiв