tspd-pri-rnbo-oprilyudniv-dobirku-novikh-feykiv-ta-manipulyatsiy-vid-rosiyi-48

ЦПД при РНБО оприлюднив добірку нових фейків та маніпуляцій від росії

 • 110586 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом 1 серпня, передає УНН.

Деталі

Список фейків, маніпуляцій та дезінформації:

· В МО рф заявили: "через великі безповоротні втрати в 93-й механізованій бригаді та 128-й гірничо-штурмовій бригаді, відзначається масове залишення бойових позицій і дезертирство особового складу з’єднань у центральні та західні райони України". Це - фейк!

· Президент рф в.путін заявив: "рф завжди буде надійним і відповідальним постачальником металургійної продукції для зарубіжних покупців і партнерів… для тих, хто налаштований на вигідну ділову співпрацю, ми також будемо надійними партнерами, але ми не будемо працювати собі в збитки з тими, хто виявляє до нас явно недружнє ставлення". Це - маніпуляція!

· Колаборант-"керівник" тимчасово окупованих територій Донецької області д.пушилін заявив: "Київ хоче евакуювати жителів підконтрольної йому частини Донеччини, щоб поставити під сумнів легітимність майбутнього референдуму, а заяви В.Зеленського про евакуацію людей є лише піар-ходом". Це - дезінформація!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В "Укренерго" спростували всі заяви про приєднання півдня України до енергосистеми рф

Українські Національні Новини

Суспільство