tsvk-doruchila-vnesti-zmini-v-byuleteni-cherez-zagibel-kandidata-v-nardepi

ЦВК доручила внести зміни в бюлетені через загибель кандидата в нардепи

 • 16786 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Центральна виборча комісія визнала таким, що вибув із балотування, кандидата у народні депутати, якого знайшли застреленим на Миколаївщині. Через це Комісія доручила внести до виборчих бюлетенів штамп "Вибув". Про це повідомили у прес-службі ЦВК, передає УНН.

"Комісія визнала таким, що вибув із балотування, кандидата у народні депутати України Мосякіна В.О., висунутого політичною партією "Опозиційний блок" в ОВО № 132 на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, у зв’язку з його смертю", - йдеться в повідомленні.

У зв’язку з цим, ЦВК зобов’язала ДВК звичайних та спеціальних виборчих дільниць ОВО № 132 на своїх засіданнях внести зміни до виборчих бюлетенів шляхом проставлення штампа "Вибув" на відомостях стосовно кандидата в народні депутати України Мосякіна В.О., який вибув із балотування.

Нагадаємо, у Первомайску Миколаївської області поліція встановлює обставини загибелі кандидата в народні депутати України. Його тіло з вогнепальним пораненням знайшли у боксі підприємства. Підозрюють самогубство.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

     • 104219 переглядiв

    Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

     • 100489 переглядiв

    В Харкові пролунали вибухи

     • 92196 переглядiв

    Новини по темі

    В Індії через повінь загинули майже 150 людей

     • 10745 переглядiв

    США відправляють війська в Саудівську Аравію

     • 9354 переглядiв