tsvk-peredala-sche-mayzhe-4-tisyach-byuleteniv-na-zakordonni-viborchi-dilnitsi

ЦВК передала ще майже 4 тисяч бюлетенів на закордонні виборчі дільниці

 • 9943 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Центральна виборча комісія передала через представника Міністерства закордонних справ ще майже 4 тисячі бюлетенів для голосування громадян України на закордонних виборчих дільницях. Про це повідомив відділ взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК, передає УНН.

Як повідомили у ЦВК, під час сьогоднішнього засідання Комісія передала дільничним виборчим комісіям закордонних виборчих дільниць через представника Міністерства закордонних справ України Олега Мисика додатково виготовлені виборчі бюлетені з виборів президента України для голосування у закордонному виборчому окрузі.

Всього на 12 закордонних виборчих дільниць було передано 3 тис. 999 бюлетенів.

Як пояснили у Центрвиборчкомі, додаткова потреба у виборчих бюлетенях для закордонних виборчих дільниць виникла у зв’язку з проведеним МЗС аналізом кількості виборців, включених до уточнених списків виборців на закордонних виборчих дільницях, та кількості замовлених на виготовлення виборчих бюлетенів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДПСУ радить виборцям з Криму не повідомляти мету поїздки при перетині адмінмежі

Раніше УНН повідомляв, що ЦВК передала на закордонні виборчі дільниці понад 420 тисяч бюлетенів для голосування громадян України, які проживають за кордоном.

ЦВК надала дозвіл виготовити бюлетені для голосування на суднах

Українські Національні Новини

Політика