tsvk-priynyala-protokoli-z-mokrimi-pechatkami-vid-41-ovk

ЦВК прийняла протоколи з мокрими печатками від 41 ОВК

 • 9620 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Центральна виборча комісія прийняла оригінальні протоколи про підсумки голосування на позачергових виборах народних депутатів від 41 окружної виборчої комісії. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу ЦВК.

"ЦВК прийняла оригінальні протоколи про підсумки голосування 7 ОВК", - йдеться в повідомленні.

Так, сьогодні для розгляду та подальшого опрацювання було прийнято відповідні протоколи про підсумки голосування від ОВК 7 територіальних виборчих округів: № 38 (Дніпропетровська область), № 63, (Житомирська область), № 77 (Запорізька область), № 130 (Миколаївська область), № 133 (Одеська область), № 194 (Черкаська область), № 218 (місто Київ).

"Таким чином, станом на 16:00 24 липня Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування від ОВК 41 ОВО", - зазначили у Комісії.

Раніше УНН повідомляв, що ЦВК прийняла оригінальні протоколи про підсумки голосування на виборах до Верховної Ради від 34 ОВК.

Також додамо, що станом на 14:00 24 липня ЦВК залишилося опрацювати менш ніж 0,5% електронних протоколів окружних виборчих комісій по багатомандатному виборчому округу на дострокових виборах до Верховної Ради.

Українські Національні Новини

Політика