tsvk-priynyala-protokoli-z-mokrimi-pechatkami-vid-chotirokh-ovk

ЦВК прийняла протоколи з мокрими печатками від чотирьох ОВК

 • 7150 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування на позачергових виборах народних депутатів України від чотирьох окружних виборчих комісій. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу ЦВК.

"Першою відзвітувала про свою роботу з організації позачергових виборів народних депутатів України окружна виборча комісія ОВО № 45 (Донецька область). Також прийнято протоколи про підсумки голосування від ОВК ОВО № 37 (Дніпропетровська область), № 51 (Донецька область), № 213 (місто Київ)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 23 липня ЦВК під головуванням Тетяни Сліпачук в режимі засідання розпочала прийняття та оголошення протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та протоколи ОВК про підсумки голосування в одномандатному окрузі на позачергових виборах народних депутатів 21 липня.

Здійснювати цей процес ЦВК буде в режимі продовжуваного засідання, яке завершиться тільки після прийому останнього з доставлених до ЦВК протоколів ОВК.

Українські Національні Новини

Політика