tsvk-viznachila-chergovist-nadannya-efirnogo-chasu-kandidatam-dlya-agitatsiyi

ЦВК визначила черговість надання ефірного часу кандидатам для агітації

 • 11836 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Центральна виборча комісія визначила черговість надання ефірного часу кандидатам на посаду президента України для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України. Відповідне рішення ухвалила Центральна виборча комісія, передає УНН.

За рішенням ЦВК, ефірний час кандидатам на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного телебачення надано 18 квітня 2019 року в такій черговості: Володимиру Зеленському – з 20:00 до 20:30, Петру Порошенку – з 20:51 до 21:21, а на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного радіо – 17 квітня 2019 року: Зеленському – з 19:00 до 19:30, Порошенку – з 20:00 до 20:30.

При цьому в прес-службі додали, що черговість надання ефірного часу кандидатам на пост президента комісія визначила на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного телебачення та суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного радіо Національної суспільної телерадіокомпанії України для проведення передвиборної агітації під час повторного голосування 21 квітня 2019 року чергових виборів президента України за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення чергових виборів президента України.

Нагадаємо, штаб кандидата в президенти Володимира Зеленського запропонував провести дебати із опонентом у виборчих перегонах Петром Порошенком у формі телемосту. Небажання приходити до студії “Прямого” кандидата Зеленського пояснюється більш відкритою атмосферою на НСК “Олімпійський”.

Українські Національні Новини

Політика