tsvk-vzhe-priynyala-protokoli-pro-pidsumki-viboriv-z-11-okrugiv

ЦВК вже прийняла протоколи про підсумки виборів з 11 округів

 • 8328 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Центральна виборча комісія вже прийняла протоколи окружних виборчих комісій про підсумки повторного голосування з мокрими печатками з 11 виборчих округів. Про це повідомив кореспондент УНН.

Після перерви в засіданні ЦВК під головуванням Тетяни Сліпачук продовжила прийняття та оголошення протоколів окружних виборчих комісій про підсумки повторного голосування 21 квітня 2019 року в межах територіальних виборчих округів з чергових виборів президента України 31 березня 2019 року.

Зокрема для розгляду та подальшого опрацювання ЦВК прийняла протоколи про підсумки повторного голосування окружних виборчих комісій 5 територіальних виборчих округів: № 51 (Донецька область), № 105 (Луганська область), № 169 (Харківська область), № 198 (Черкаська область), № 214 (місто Київ).

Таким чином, станом на 22 квітня 2019 року Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки повторного голосування окружних виборчих комісій 11 територіальних виборчих округів.

Також під час засідання ЦВК затвердила рішення дільничних виборчих комісій з виборів Президента України закордонних виборчих дільниць закордонного виборчого округу щодо виконання повноважень членів цих комісій на платній основі для організації підготовки та проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Нагадаємо, сьогодні о 12 годині дня Центральна виборча комісія отримала перші оригінали протоколів від шести окружних виборчих комісій про результати голосування на виборах президента України.

Українські Національні Новини

Політика