tsvk-zareyestruvala-narodnogo-deputata-yu-buglaka

ЦВК зареєструвала народного депутата Ю.Буглака

 • 7635 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Центральна виборча комісія зареєструвала народного депутата України, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Юрія Буглака. Про це повідомляє прес-служба ЦВК, передає УНН.

"Розглянувши відповідні документи, Комісія зареєструвала народного депутата України, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Буглака Юрія Олександровича, 1965 року народження, проживає в місті Києві, безпартійного, включеного до виборчого списку партії "Блок Петра Порошенка" під № 81", - йдеться в повідомленні.

Зареєстрованому народному депутату України видано тимчасове посвідчення встановленого зразка.

Комісія затвердила на 2017 рік середні норми видатків територіальних та дільничних виборчих комісій з місцевих виборів на підготовку і проведення позачергових, повторних, проміжних та перших місцевих виборів.

Окрім того, ЦВК затвердила Розподіли субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 30 квітня 2017 року на загальну суму 13 млн 901 тис. 900 гривень, а також на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення вказаних виборів на загальну суму 59 тис. 200 гривень.

Також затверджено Розподіли субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення позачергових місцевих виборів 30 квітня 2017 року на загальну суму 4 млн 78 тис. 500 гривень (у 38 населених пунктах), а також на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення вказаних виборів на загальну суму 25 тис. 100 гривень.

Нагадаємо, Ю.Буглака визнали народним депутатом наприкінці лютого 2017.

Українські Національні Новини

Політика