tsvk-zareyestruvala-sche-dvokh-kandidativ-u-prezidenti-odnomu-vidmovila

ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів у президенти, одному відмовила

 • 13520 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала кандидатами на пост Президента України народного депутата та екс-голову Державної фіскальної служби. Одному кандидату відмовлено в реєстрації. Відповідні рішення ухвалила ЦВК на своєму засіданні, передає кореспондент УНН.

Офіційними кандидатами в президенти стали народний депутат України від партії "Укроп" Олександр Шевченко та екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров.

Окрім цього ЦВК зареєструвала уповноваженого представника кандидата на пост Президента України Романа Насірова з правом дорадчого голосу при ЦВК Любомира Дроздовського, якому раніше відмовили у реєстрації.

Поряд з цим Центрвиборчком відмовив у реєстрації Василенку Володимиру Дмитровичу через порушення, виявлені ЦВК в поданих Василенком документах. Зокрема, він подав анкету застарілого зразка, декларацію, викладену у довільній (невідповідній законодавству) формі, а також не надав підтверджуючого документу про сплату грошової застави у розмірі 2,5 млн грн.

Нагадаємо, станом на 18 січня 2019 року Комісія зареєструвала 10 кандидатів на пост президента України на чергових виборах президента України 31 березня 2019 року.

Українські Національні Новини

Політика