tsvk-zatverdila-byudzhet-u-ponad-26-mln-grn-na-mistsevi-vibori-u-grudni

ЦВК затвердила бюджет у понад 26 млн грн на місцеві вибори у грудні

 • 11743 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Центральна виборча комісія затвердила розподіли субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших та додаткових місцевих виборів 22 грудня 2019 року - загалом понад 26 мільйонів гривень. Про це УНН повідомили у пресслужбі ЦВК.

"Комісія затвердила три розподіли субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. А саме: на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міської рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міського голів 22 грудня 2019 року на загальну суму 21 млн 842 тис. 200 гривень, на підготовку і проведення додаткових виборів депутатів сільських, селищних рад 22 грудня 2019 року на загальну суму 4 млн 441 тис. 100 гривень та на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення таких виборів на загальну суму 90 тис. 200 гривень", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, Комісія затвердила Календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення перших виборів депутатів сільських, селищної, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищного, міських голів 29 грудня 2019 року.

Також затверджено Календарний план основних організаційних заходів для цих виборів і розмір грошової застави для кандидатів на посади міських голів та для виборчих списків кандидатів у депутати міських рад, висунутих у багатомандатних виборчих округах на перших місцевих виборах 29 грудня 2019 року.

Нагадаємо, в Україні на 22 грудня призначено вибори у 86 ОТГ.

Українські Національні Новини

Політика