tsvk-zavtra-rozglyane-pitannya-pro-zminu-chasu-debativ-na-suspilnomu

ЦВК завтра розгляне питання про зміну часу дебатів на "Суспільному"

 • 13259 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Центральна виборча комісія на нараді завтра, 18 квітня, о 12:00 планує розглянути питання щодо перенесення часу проведення дебатів на "Суспільному" з 20:00 на 21:00. Про це сказала під час наради у середу голова ЦВК Тетяна Сліпачук, повідомляє кореспондент УНН.

“Повідомляємо обох уповноважених представників кандидатів у президенти про те, що о 12 годині завтра Центральна виборча комісія, враховуючи письмові документи, які ми очікуємо від кандидатів: від одного вже ми отримали, а від іншого до 10-ї очікуємо, проведе нараду для вирішення цього питання відповідно до закону, Конституції та норм, які були прийняті безпосередньо Центральною виборчою комісією”, - підкреслила Сліпачук.

У той же час голова ЦВК звернулася до нього з проханням у письмовій формі до 10:00 години 18 квітня викласти свою позицію.
Нагадаємо, штаб кандидата в президенти Петра Порошенка попросить Центральну виборчу комісію перенести час дебатів на Національній суспільній телерадіокомпанії України 19 квітня з 20:00 на 21:00.

Українські Національні Новини

Політика