turechchina-zvinuvachuye-washington-post-v-propagandi-terorizmu

Туреччина звинувачує Washington Post у пропаганді тероризму

 • 10295 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. У Міністерстві закордонних справ Туреччини звинуватили американське видання Washington Post в популяризації ідей тероризму після того, як американське видання опублікувало статтю одного з лідерів Робочої партії Курдистану. Про це йдеться в офіційній заяві МЗС Туреччини, передає УНН.

"Один з ватажків РПК, яка входить в список терористичних організацій багатьох країн, у тому числі Сполучених Штатів, і який жорстоко розправився з десятками тисяч безневинних людей, сьогодні публічно вдався до пропаганди тероризму за допомогою Washington Post", - йдеться у заяві.

Так, в МЗС заявили, що, опублікувавши такий матеріал, Washington Post порушив принцип найважливішого зобов'язання міжнародної спільноти в боротьбі з тероризмом.

"Такий підхід, який є інструментом терористичної пропаганди РПК для тероризму і суперечить рівню чутливості ставлення до ІДІЛ, Аль-Каїди та інших терористичних організацій, є новим і серйозним прикладом лицемірства у боротьбі з тероризмом", - підкреслили дипломати.

Як повідомляв УНН, раніше російське посольство розкритикувало статтю The Washington Post про роззброєння.

Українські Національні Новини

Новини Світу