tusk-pro-vizit-na-donbas-tragediya-na-skhodi-ukrayini-prodovzhuyetsya

Туск про візит на Донбас: трагедія на сході України продовжується

 • 11994 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Трагедія на сході України продовжується, з гуманітарними наслідками для місцевих жителів, що опинилися в пастці війни Росії. Так Президент Європейської ради Дональд Туск описав враження від візиту на Донбас разом із Президентом України Володимиром Зеленським, передає УНН.

"Відвідав Станицю Луганську сьогодні з президентом Володимиром Зеленським. Трагедія на сході України продовжується, з гуманітарними наслідками для місцевих жителів, що опинилися в пастці війни Росії", - написав Туск у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові продемонстрували Туску докази російської агресії на Донбасі

Він також додав, що мав гарні зустрічі з хоробрими українськими солдатами, спостерігачами ОБСЄ та гуманітарними організаціями.

Як повідомляв УНН, Президент України Володимир Зеленський і Президент Європейської ради Дональд Туск побували у районі розведення сил і засобів №1 в Станиці Луганській.

Visited Stanitsa Luhanska today with President @v_zelenskyi. The tragedy in eastern Ukraine continues, with disastrous humanitarian consequences for local people trapped by Russia’s war. Good meetings with brave Ukrainian soldiers, the OSCE monitors and humanitarian agencies. pic.twitter.com/hEID8xci0y

— Donald Tusk (@eucopresident) 7 июля 2019 г.

Українські Національні Новини

Політика