tut-vsi-vorogi-okupant-rozpoviv-druzhini-pro-zhakhi-viyni-rozvidka

"Тут всі вороги": окупант про жахи війни в Україні – перехоплена розмова

 • 152495 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Українська розвідка перехопила телефонну розмову, в якій російський окупант називає ворогами бійців "Л/ДНР" та розповідає дружині про жахи на війні в Україні – обман командирів та величезні втрати у своєму підрозділ. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал ГУР.

Цитата

"10 числа знову зарплата прийде, ну і знову нас на… (обдурять). Як завжди. Планували 10 тисяч на добу. А вони на… (обдурили). Тут вже реально бунт почався. І 80% навіть в бій не ідуть. І ми в бій не ідемо. Я на будівництві більше заробляю", – поскаржився окупант.

Детали

Також рашист розповів про величезні втрати в багатьох підрозділах окупантів: "Друзів втратив багатьох. 15-ту бригаду самарську взагалі роз… (розбили) в г… (вщент). Просто одні трупи. Я таке побачив – це страшно. Молоді хлопці. Я здоровий мужик – божеволію від цього. Я плачу, ридаю щоразу".

За його словами, на цій війні взагалі не можна нікому довіряти: "Тут всі вороги. Нема такого, щоб "ЛНР", "ДНР" були за росію. Ніх…(нічого) подібного. Всі вороги".

Зрештою окупант робить висновок, що він більше не хоче так жити: "Контракт закінчиться, повернусь і просто звільнюсь".

Нагадаємо

Українська розвідка перехопила розмову російських окупантів, в якій вони розповідають про те, чим займаються в Україні у вільний від війни час. Зокрема, рашист зізнався про зґвалтування 8-річної дівчинки та мародерство.

Українські Національні Новини

Суспільство