twitter-obmezhit-dostup-do-oblikovikh-zapisiv-rosiyskogo-uryadu

Twitter обмежить доступ до облікових записів російського уряду

 • 136215 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Twitter запровадив нові обмеження для облікових записів російського уряду, щоб зменшити вплив офіційної пропаганди рф в соцмережі. Про це йдеться в офіційній заяві компанії, пише УНН.

Цитата

“Ми не будемо поширювати або рекомендувати урядові облікові записи тих держав, які обмежують доступ до безкоштовної інформації та беруть участь у збройних міждержавних конфліктах — незалежно від того, заблокований Twitter у цій країні чи ні”, — повідомив начальник відділу цілісності сайту Йоель Рот.

Деталі

Відсьогодні Twitter не рекомендуватиме російські урядові акаунти, а також не буде розширювати їх у домашній хронології, дослідженні, пошуку та в інших місцях у соцмережі. Таким чином, знижується імовірність того, що користувачі побачать твіти цих облікових дописів, пояснює Рот.

У компанії також заявили, що вимагатимуть видалити твіти, опубліковані урядовими або афілійованими з державою обліковими записами ЗМІ, які поширюють медіа, що зображують військовополонених у контексті війни в Україні.

Рот додає, що Twitter застосує винятки, щоб захистити “важливі” репортажі про війну, якщо вони матимуть суспільний інтерес або зображення військовополонених є виправданим.

Раніше

Facebook та Instagram тимчасово блокували хештеги #Bucha та #Bucha Massacre, що пов’язані з дописами про вбивство мирних громадян у Бучі.

Українські Національні Новини

Технології