tyzhden-mozhlyvostei-astrolohichnyi-prohnoz-na-tyzhden-iz-20-do-26-lystopada

Тиждень можливостей: астрологічний прогноз на тиждень із 20 до 26 листопада

 • 122805 переглядiв

Цього тижня Місяць буде зростаючий

Цей тиждень відкриє для багатьох нові можливості і дасть шанс втілити в життя задумане раніше. Професійний астролог Ксенія Базиленко спеціально для читачів УНН розповіла, що приготували для нас зірки на тиждень із 20 по 26 листопада.

"Цього тижня Місяць буде зростаючим, а планетарна напруга в другій половині тижня буде потихеньку спадатиме, особливо коли Сонце і Марс покинуть знак Скорпіона і увійдуть у знак Стрільця. Ми відчуємо одразу моральне полегшення, з'являться бажання ставити перед собою цілі й досягати їх. Не втрачайте такий шанс", - розповіла астрологиня.

Але на жаль, у гороскопі України, тиждень буде досить напруженим.

"Пов'язано це з тим, що транзитне з'єднання Сонця і Марса створять тауквадрат із Сатурном і натальним Сонцем у гороскопі нашої країни.  Це стосуватиметься гострої ситуації, пов'язаної з урядом. Також, можливо буде загострення військової ситуації. Варто серйозно ставитися до тривог", - вважає астролог.

ОВНИ

Цей тиждень принесе вам багато нових можливостей. Саме зараз реалізуйте свої плани. До кінця тижня можливі несподівані поїздки за кордон, зустрічі з іноземцями та успішна робота з ними. з ними. У фінансовій сфері все досить добре.

Складнощі ж будуть у тому, що вам важко буде зосередитися і бути уважними. Або все може піти не за планом. Розслабтеся і робіть усе у вільному режимі. Головне дійте і у вас обов'язково буде успіх.

ТЕЛЬЦІ

Цей тиждень принесе вам велику активність і позитивний результат у всіх ваших діях. Втілюйте свої плани в життя. Ви можете навіть у чомусь ризикнути.  Можливі далекі поїздки та подорожі. Складнощі можуть виникнути тільки через затримку документів.

БЛИЗНЕЦІ

Цього тижня ви повністю зануритеся у справи та роботу. Саме зараз до вас можуть притягнутися цікаві партнери по бізнесу. Будуть прекрасні можливості у вирішенні юридичних питань. У шлюбі також у вас може бути багато приємних моментів. Але не варто сильно перезавантажувати себе - постарайтеся знайти час для відпочинку.

РАКИ

Настав час активно попрацювати. Використовуйте цей період максимально для реалізації всіх ваших планів. Найважливішим для вас зараз важливим для вас зараз буде виконання свого обов'язку, як на роботі, так і вдома. Підтримку ви отримаєте від своїх партнерів по бізнесу або від подружжя. Приділіть час своєму здоров'ю, остерігайтеся простудних захворювань.

ЛЕВИ

Гарний тиждень для того, щоб активно втілювати всі свої плани. На роботі можуть чекати нові цікаві пропозиції, а начальство буде до вас прихильним. Але не забудьте і про відпочинок. Також більше приділіть увагу своїм дітям. Добре все складеться і в любовних стосунках, будуть цікаві знайомства.

ДІВИ

Цей тиждень принесе вам багато удачі й обіцяє бути дуже активним. Перша половина тижня у вас буде насичена важливими зустрічами, переговорами і поїздками. А друга буде присвячена домашнім справам і близьким людям. У коханні на вас теж чекає велика удача - не відмовляйтеся від нових знайомств, якщо ви шукаєте стосунки.

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень для вас буде дуже активним і вдалим у всіх справах. Але на початку тижня не поспішайте приймати важливі рішення у фінансових питаннях.  У другій половині тижня на вас чекають дуже цікаві зустрічі та знайомства, можливі відрядження. Але все піде не за планом, а ви просто довіртеся ситуації і все складеться найкращим для вас чином.

СКОРПІОНИ

Саме цього тижня ви нарешті зможете розслабитися і спокійно зайнятися всіма вашими питаннями, які мають йти цілком вдало, особливо у фінансовому плані. До кінця тижня можуть бути дуже цікаві та важливі для вас зустрічі, які пройдуть успішно. Гарний час для купівлі автомобіля.

СТРІЛЬЦІ

Саме з цього тижня Сонце увійде в знак Стрільця, енергії та сил у вас буде більше. Тому зараз сміливо дійте й активно втілюйте свої плани в життя. Саме зараз до вас можуть прийти цікаві ідеї та можливості їх реалізації. Також у вас гарний час для навчання.

КОЗЕРОГИ

Гарний активний тиждень, ви будете сповнені сил та енергії. Ви можете спокійно зайнятися всіма вашими справами. Але вам також варто приділити більше часу своєму внутрішньому світу. Постарайтеся розібратися в собі й у своїх внутрішніх переживаннях. До кінця тижня очікуйте удачу у фінансах.

ВОДОЛІЇ

У вас зараз активний і вельми благополучний період для реалізації всіх нових проєктів, планів та ідей. Саме зараз ви можете знайти своїх однодумців і хороших друзів, які можуть підтримати вас у ваших нових проєктах. Також ви відчуєте впевненість, що допоможе вам бути активними та цілеспрямованими протягом усього тижня.

РИБИ

Цей тиждень принесе вам багато цікавих і нових можливостей. Також до вас прийдуть хороші ідеї, які саме зараз потрібно втілювати в життя. Перед вами відкриються великі можливості. Але ви маєте пам'ятати, що для того щоб досягти великих результатів, доведеться добряче попрацювати

Олена Архіпова

Слайдер