u-15-richnu-divchinu-u-sumakh-strilyali-cherez-podil-mayna-prokuratura

У 15-річну дівчину у Сумах стріляли через поділ майна - прокуратура

 • 15650 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. На Сумщині розкрили резонансний злочин - замах на вбивство двох людей, під час якого було поранено 15-річну дівчину. Як встановили правоохоронці, злочин був організований родичем потерпілих через питання поділу майна, а виконавицею була жінка. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури області.

"Спільними зусиллями співробітників правоохоронних органів Сумської області розкрито резонансний злочин - замах на вбивство чоловіка і його 15-річної доньки, в яких стріляли 10 липня в центрі міста Суми. Встановлено, що замовником та організатором злочину був близький родич потерпілих, а виконавцем-кілером - його знайома", - вказали у прокуратурі.

Як зазначили у відомстві, мотивом для вбивства стала особиста неприязнь та поділ майна, злочин планувався тривалий час, зброя готувалася заздалегідь, а вартість життя двох людей було оцінено в 50 тисяч гривень. "Після невдалого замаху жінка намагалася знищити будь-які сліди, в тому числі утопивши зброю в річці", - додали у прокуратурі.

"Наразі зловмисників затримано та вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у виді тримання під вартою", - резюмували у відомстві.

Нагадаємо, 10 липня невідома особа влаштувала стрілянину в центрі Сум, поранивши 15-річну дівчину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП