u-2025-rotsi-kompaniya-apple-mozhe-vipustiti-bezpilotniy-avtomobil

У 2025 році компанія Apple може випустити безпілотний автомобіль

 • 14076 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Інсайдери наголошують, що Apple прагнуть пришвидшити розробку свого електромобіля. Стало відомо, що автівка буде повністю безпілотна. В конструкції не передбачено жодних елементів керування транспортним засобом. Про це повідомляє УНН з посиланням на Bloomberg.

Деталі

Apple в рамках Project Titan досліджувала можливість створення як повністю автономного авто, так і транспортних засобів з обмеженими можливостями автономного керування автомобілем, аналогічним більшості сучасних електромобілів. Інженери повністю зосередилися на першому варіанті, працюючи під керівництвом Кевіна Лінча, який раніше керував розробкою програмного забезпечення для Apple Watch.

Apple має намір випустити автономний електрокар через чотири роки, хоча ще на початку поточного року передбачалося, що це займе близько семи років. Звичайно, терміни можуть змінитися, адже запуск кінцевого продукту безпосередньо залежить від того, чи Apple завершить роботу над системою автономного управління до 2025 року.

Повідомляється, що Apple бачить свій електромобіль повністю позбавленим керма та педалей. Компанія розглядає можливість розташувати у центрі авто великий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, з яким користувач зможе взаємодіяти під час подорожі. Авто буде тісно інтегрованим з іншими продуктами Apple.

Нагадаємо

Apple почне продавати користувачам запчастини для ремонту iPhone та iPad.

Українські Національні Новини

Технології