u-arma-rozpovili-pro-15-godinniy-vizit-nabu

У АРМА розповіли про 15-годинний "візит" НАБУ

 • 5733 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Після обшуків Національного антикорупційного бюро України у приміщенні Агентства з розшуку та менеджменту активів у столиці співпраця двох органів ніяк не змінилась. Про це під час спілкування з журналістами у вівторок у Києві заявив голова АРМА Антон Янчук, передає кореспондент УНН.

"У НАБУ були питання щодо отримання певних документів", - зазначив Янчук.

Так, з обшуками до агентства детективи НАБУ прийшли 3 квітня. В антикорупційному бюро тоді повідомили, що справа стосується майна групи підприємств ТОВ "Росток-Холдинг".

За словами Янчука, на звернення НАБУ щодо отримання документів згаданого підприємства у АРМА пояснили, що частина матеріалів може бути передана його співробітникам, інша частина є "чутливою", її можна отримати за рішенням суду.

Після цього, детективи бюро звернулись таки до суду, отримали рішення, згідно з яким і прийшли до АРМА з обшуком.

Зі слів представника АРМА, обшуки тривали 15 годин.

"Співпраця з НАБУ по іншим напрямкам ніяк не змінилась", - зауважив Янчук.

Як повідомляв УНН, за інформацією НАБУ, детективи бюро 3 квітня провели обшуки у приміщенні АРМА в межах розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливого зловживання владою службовими особами низки державних органів влади, в тому числі правоохоронної та судової гілок, а також АРМА, в результаті чого юридичним особам завдано збитків на суму понад 9,5 млн грн. У бюро вказали, що обшуки санкціоновані ухвалою слідчого судді Солом’янського райсуду міста Києва та проводяться під процесуальним керівництвом прокурорів САП.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП