u-bakhmuti-pravookhorontsi-za-den-zatrimali-shistokh-prikhilnikiv-ruskogo-mira

У Бахмуті правоохоронці за день затримали шістьох прихильників "руського міра"

 • 132517 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Патрульна поліція за день затримала в Бахмуті Донецької області шістьох осіб, які, за інформацією правоохоронців, є прихильниками "руського міра". Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту Патрульної поліції Олексій Білошицький, пише УНН.

Цитата

"Один наш день у Бахмуті: затримали 6 підсвинків, що чекають руський мір. Розруха і смерть — те, що несуть росіяни. Однак, деяким недостатньо горя, що несе у собі руський мір. Ці потвори захоплюються та чекають на нього: переписки зі свинособаками, сум за совком, отримання рублів за наводку, неприхована ненависть до України й українського… Так, такі люди нам теж зустрічаються на нашій, українській землі. Але не гребують отримати гуманітарну допомогу від нас та користуються українським паспортом... Не сховаєтесь. Ми і далі будемо затримувати цих перевертнів. Боремося і поборемо!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

У Києві на одній із станцій метро за підозрою у розвідувально-диверсійній діяльності поліцейські затримали прихильника "руського міра". Чоловік назвався монахом одного з храмів.

Українські Національні Новини

Суспільство