u-bakhmuti-prikordonniki-likviduvali-vagnerivtsiv-pislya-nevdalogo-vorozhogo-shturmu

У Бахмуті прикордонники ліквідували "вагнерівців" після невдалого ворожого штурму

 • 971314 переглядiв

КИЇВ.7 березня. УНН. У Бахмуті Донецької області прикордонники-мінометники ліквідували щонайменше сім "вагнерівців", які після невдалого штурму намагалися втекти і заховатися. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає УНН.

Цитата

«Окупанти день за днем нищать міську інфраструктуру Бахмута, посилаючи піхотні хвилі фактично по руїнах. Навалу агресорів титанічними зусиллями стримують Сили оборони України», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що днями група російських найманців з пвк "вагнер" намагалася атакувати один з українських опорних пунктів.

«Оборонці міста-фортеці зупинили штурмовиків у ближньому бою. Втративши частину своїх сил російські зайди почали відходити. Нацгвардійці за допомогою дрона вистежили втікачів, а прикордонники-мінометники влучним вогнем знищили щонайменше 7 загарбників», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

В Інституті вивчення війни (ISW) повідомляли, що битва за Бахмут Донецької області може серйозно виснажити кращі сили пвк "вагнера" та позбавити росію деяких з її найефективніших і найважчих для заміни ударних військ. Тому, бої за місто стали стратегічно важливими для України.

Українські Національні Новини

Війна