u-bakhmuti-yshov-biy-za-oporniy-punkt-prikordonniki-zupinili-rosiyan-dpsu

У Бахмуті йшов бій за опорний пункт, прикордонники зупинили росіян - ДПСУ

 • 728867 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. У Бахмуті російська піхота за підтримки артилерії штурмувала опорний пункт прикордонників. Українські бійці зупинили окупантів стрілецькою зброєю та гранатометами. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає УНН.

Повідомляється, що на східному фронті Сили оборони України, серед яких військовослужбовці Держприкордонслужби, ведуть щоденну бойову роботу зі знешкодження російських загарбників.

Цитата

«У Бахмуті точились важкі позиційні бойові сутички. Ворог діяв піхотою за підтримки ствольної та реактивної артилерії. Упродовж першої половини дня йшов бій за опорний пункт, що утримують прикордонники. На обстріли з боку ворога бійці відповіли російським штурмовикам зі стрілецької зброї та гранатометів. Ворожі сили були зупинені», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що на іншому напрямку у Донецькій області бійці Держприкордонслужби відбили атаки на два опорних пункти.

«Підготовку стрілецьких підрозділів противника до наступу виявила аеророзвідка. Ворога, під час висування до рубежу переходу в атаку, «розсіяли» прикордонники-мінометники», - інформує ДПСУ.

У ДПСУ зазначили, що за результатом бойових дій, прикордонні підрозділи завдали втрат живій силі окупантів - 9 осіб вбитими, ще 12 пораненими.

Доповнення

Секретар РНБО Олексій Данілов заявляв, що біля околиць Бахмута знаходиться багато трупів окупантів, які ніхто не забирає.

11 березня Генштаб повідомляв, що російські окупанти не припиняють штурму міста Бахмут, але наші захисники дають гідну відсіч.

Українські Національні Новини

Війна