u-bakhmuti-zberigayetsya-vazhka-situatsiya-viyskove-telebachennya-pokazalo-video

У Бахмуті зберігається важка ситуація: військове телебачення показало відео

 • 2684430 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. У Бахмуті на Донеччині зберігається важка ситуація. Російські окупанти впритул підійшли до міста. Про це йдеться в сюжеті Військового телебачення, передає УНН.

Деталі

У сюжеті повідомляється, що "у Бахмуті зберігається важка ситуація. Ворог впритул підійшов до міста. Тому обстріли стали частішими та все більш небезпечними. Боротьба йде буквально за кожен будинок".

Окрім того, бійці спецпідрозділу Нацгвардії поділилися ексклюзивними кадрами штурму будинку. Захисники борються за кожен клаптик українського міста.

Зазначається, що ворог штурмує позиції як вдень, так і в ночі, однак всі його намагання розбиваються об стійкість наших військових.

Цитата

«Кадрові військові рф менш активні, тому російська федерація більше почала використовувати найманців, які зараз протистоять нам», - розповів спецпризначенець НГУ Олександр.

Бійці перехопили розмову "вагнерівців", зміст якої шокує.

Як повідомляється, один звертається до іншого найманця:

- Записуй від командира. Передай, щоб розстріляв Устинова. Брав його групу і йшов вперед. Як прийняв?
- Передати, щоб брав його групу і йшов вперед?
- Щоб розстріляв Устинова, брав його групу і йшов вперед штурмувати, - уточнив перший.

«Навіть "вагнер" відмовляється йти вперед. Їх постійно підганяють, були випадки навіть, коли розстрілюють», - зазначив спецпризначенець НГУ.

У сюжеті зауважують, що попри важку ситуацію у Бахмуті та нескінченні штурми російських військ українські оборонці захищають місто

«У хлопців бойовий дух нормальний, стоїмо, скільки треба. Усі задачі, які покладені на підрозділ, виконаємо, перемога за нами», - сказав спецпризначенець НГУ.

Доповнення

Очільник Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов повідомляв, що утримання Бахмута на Донеччині, з військової точки зору, дає стримання росіян у тому районі та завдання їм катастрофічних втрат.

Українські Національні Новини

Війна